Πολιτική Απορρήτου

Η παρακάτω Πολιτική Απορρήτου (εφεξής «Πολιτική») και η συμπεριλαμβανόμενη σε αυτή Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, περιγράφει και επεξηγεί τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδα μας www.i-stories.com (εφεξής «ιστοσελίδα»), πώς τα διαχειριζόμαστε, πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθώς και τα δικαιώματα που έχετε έναντι αυτής της επεξεργασίας.

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα ακόλουθα:

Τι και ποιους καλύπτει η Πολιτική Απορρήτου

Η Εταιρεία μας με την επωνυμία ΑΜΚΕ Κανθαρος – θέατρο act που εδρεύει στην Αγιου γεωργιου 72 & Γεροκωστοπούλου, Πατρα (εφεξής η «Εταιρεία»), και στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα, με την ιδιότητα του Υπευθύνου Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων, δεσμεύεται απέναντι σας ότι σέβεται την ιδιωτικότητά σας και φροντίζει για την ορθή τήρηση και λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας της, με σκοπό την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Η Πολιτική αφορά τον χρήστη της ιστοσελίδας μας (εφεξής ο «χρήστης»), που καταχωρεί τα στοιχεία του ηλεκτρονικά σ’ αυτήν, είτε με την εγγραφή του μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας κρατήσεων προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, είτε με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί του.

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για τον χρήστη

Συλλέγουμε πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς όταν αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα μας και όταν μας τις παρέχετε, μέσω της καταχώρησης από εσάς στην ηλεκτρονικές πλατφόρμες της ιστοσελίδας μας. Πιο αναλυτικά συλλέγουμε τα παρακάτω στοιχεία:

  • Δεδομένα εγγραφής.

Τα δεδομένα που υποβάλλετε για να κάνετε κράτηση σε μια απο τις υπηρεσίες μας, για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, για να λάβετε ενημερώσεις ή να δημοσιεύσετε σχόλια. Τα δεδομένα κρατήσεων μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομα, το email, το τηλέφωνο και την ηλικία.

  • Δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις

Τυχόν σχόλια και δημοσιεύσεις χρηστών στην ιστοσελίδα μας με ψευδώνυμο ή όνομα χρήστη, όπως για παράδειγμα την γνώμη σας πάνω σε κάποια υπηρεσία μας που λάβατε στο παρελθόν ή δημοσιεύσεις σας σε άλλους χώρους κοινωνικών δικτύων.

  • Δεδομένα δραστηριότητας

Τα δεδομένα περιήγησης σας στην ιστοσελίδα μας είναι χρήσιμα ώστε να βελτιώσουμε την ίδια την ιστοσελίδα μας αλλά και τις υπηρεσίες μας. Ως εκ τούτου, οι διακομιστές μας συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της διεύθυνσης IP σας, του τύπου του προγράμματος περιήγησης και άλλων πληροφοριών λογισμικού ή υλικού. Επίσης ενδεχομένως να συλλέγουμε δεδομένα γεωγραφικής κατανομής και cookies.

Δεν συλλέγουμε οικονομικές πληροφορίες από κάποιον πάροχο υπηρεσιών πληρωμής. Οι οποιεσδήποτε πληροφορίες που παρέχετε σε μια Υπηρεσία Πληρωμών θα υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της Υπηρεσίας Πληρωμών και όχι στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. 

Σε ποιά νομική βάση επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Συλλέγουμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα που μοιράζονται οι χρήστες μαζί μας σύμφωνα με τη συγκατάθεσή τους και με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες μας μέσω της  ιστοσελίδα μας, συναινείτε στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση.

Tα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας χαίρουν νόμιμης επεξεργασίας από την Εταιρεία μας τόσο κατά το στάδιο της συλλογής τους όσο και κατά την επεξεργασία τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 (ενσωμάτωση οδηγίας 95/46/ΕΚ) και του Ν.3471/2006, ως ισχύουν αλλά και του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων 2016/679 (εφεξής GDPR).

Γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Ο κύριος λόγος για τον οποίο συλλέγουμε προσωπικα δεδομένα των χρηστών μας είναι για να παρέχουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας (εφεξής ο «υπηρεσίες») και να σας επιτρέπουμε να αλληλεπιδράσετε με αυτές τις υπηρεσίες. Πιο αναλυτικά συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε:

  • Να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας
  • Να μετράμε, αναλύουμε και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας
  • Να μπορείτε να σχολιάζετε το περιεχόμενο και να συμμετέχετε σε διαδικτυακά παιχνίδια, διαγωνισμούς ή προγράμματα επιβράβευσης,
  • Να σας παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών και να απαντάμε στις ερωτήσεις σας,
  • Με την συγκατάθεσή σας και με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις, να σας στέλνουμε νέα, προωθήσεις και ανακοινώσεις.

Πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που ο χρήστης καταχωρεί για τους παραπάνω λόγους διενεργείται από την Εταιρεία με αξιόπιστο και διαφανή τρόπο, σύμφωνα επίσης με τον GDPR και τον εφαρμοστικό Νόμο 4624/2019.

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Για το σκοπό αυτό, εφαρμόζουμε τα κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά και φυσικά μέτρα ώστε να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση.

Ποιός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων:

  • Συνεργατών που τελούν εκ μέρους της Εταιρείας προσφεροντας τις υπηρεσίες μας ή εξυπηρετόντας τους χρήστες μας,
  • Τραπεζών για την εκτέλεση ηλεκτρονικών πληρωμών,
  • Δημοσίων ή δικαστικών αρχών βάσει νόμου, δικαστικής ή κανονιστικής απόφασης,
  • Εταιρειών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών hosting, web commerce, επεξεργασίας δεδομένων και αποστολής email.

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς είναι σημαντικές. Δεν θα εκμεταλλευτούμε ούτε θα διαβιβάσουμε τις πληροφορίες σας αυτές σε τρίτους εκτός της Εταιρείας μας με κανέναν τρόπο, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, παρά μόνο στις περιπτώσεις που σημειώνονται στην παρούσα Πολιτική.

Πώς μεταφέρουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε διεθνώς

Τα προσωπικά σας δεδομένα δύναται να μεταφέρονται σε χώρες εντός και εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου εφόσον κάποιοι συνεργάτες μας βρίσκονται εκτός Ελλαδικού χώρου. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει ότι ορισμένες χώρες εκτός ΕΟΧ παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε θεσπίσει κατάλληλες και ενδεδειγμένες διασφαλίσεις για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων

Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα:

  • Να λάβετε επιβεβαίωση ως προς το εάν υπάρχουν τα προσωπικά σας δεδομένα και να ενημερώνεστε για το περιεχόμενο και την προέλευσή τους, Να επαληθεύσετε την ακρίβειά τους και να ζητάτε τη διόρθωση, την ενημέρωση ή την τροποποίησή τους,
  • Να ζητήσετε τη διαγραφή, την ανωνυμοποίηση ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων,
  • Να αντιταχθείτε στην επεξεργασία, σε όλες τις περιπτώσεις, των προσωπικών σας δεδομένων για νόμιμους λόγους,
  • Να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με το μάρκετινγκ είτε ακολουθώντας τις οδηγίες κατάργησης της εγγραφής στις ανακοινώσεις μας

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες, που είναι απαραίτητες για την ορθή διεκπεραίωση του αιτήματός σας.

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες των παιδιών σας

Η υπηρεσία μας απευθύνεται εν μέρη σε παιδιά και ως εκ τούτου σε ορισμένες ηλεκτρονικές πλατφόρμες συλλέγουμε κάποιες απαραίτητες πληροφορίες των παιδιών ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις εν λόγω υπηρεσίες. Παρ’ όλα αυτα η Εταιρία καταβάλει κάθε προσπάθεια βάση του GDPR να περιορίζει τις πληροφορίες των παιδιών που συλλέγουμε ώστε να μην συνεπάγονται στην τακτοποίησή τους.

Cookies

Δύναται να συλλέγουμε πληροφορίες κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας όσων αφορά τις προτιμήσεις σας. Με τα cookies μπορούμε ενδεχομένως να προσφέρουμε πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. Επίσης συλλέγουμε στατιστικά δεδομένα μέσω του Google Analytics για τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας ώστε να την βελτιώσουμε και να την κάνουν πιο φιλική προς το χρήστη.

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Λεωφ.Κηφισίας 1, Αθήνα 11523, τηλ. 2106475600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dpa.gr.

Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων της εταιρείας μας Τηλέμαχο Τσαρδάκα, ΑΜΚΕ Κανθαρος – θέατρο act, Αγιου γεωργιου 72 & Γεροκωστοπούλου, Πατρα, μέσω email.